Fără probleme digestive în perioada Sărbătorilor

digex+emetix+balonixPerioada iernii și a sărbătorilor este de regulă una aglomerată: vacanțe, călătorii, pregătiri, dar mai ales o alimentație bogată și diversificată, care are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra stării de bine a sistemului digestiv.

Astfel, digestia deficitară cauzată de mesele copioase poate fi un real impediment în perioada vacanței, cauzând disconfort gastric: crampe abdominale, balonare, senzație de preaplin, stări de greață sau vărsături.

Pentru a combate eficient toate aceste neplăceri, Fiterman Pharma propune soluții pentru fiecare problemă.

Pentru o digestie rapidă și completă, fără urmele kilogramelor în plus, este recomandat DIGEX. Digex este o formulă complexă de enzime digestive care îmbunătățesc digestia, elimină senzația de preaplin și înlătură stările de disconfort gastric. În plus, este uşor de administrat: 1 capsulă DIGEX pe zi (în timpul mesei sau după masă), pentru copii de la 6 ani și adulți.

Pentru ameliorarea sau prevenirea balonării combatant este BALONIX.  Balonix este un produs inovator, cu dublă acțiune – antiflatulență și antibalonare. Produsul se poate administra și diabeticilor, pentru că NU conține zahăr. Recomandat copiilor de peste 6 ani și adulților.

Pentru ameliorarea stărilor de greață și a vărsăturilor este recomandat EMETIX. Pe lângă neplăcerile digestive, capsulele tratează și grețurile cauzate de anumite medicamente, după intervențiile chirurgicale sau specifice răului de mișcare (administrat cu jumătate de oră înainte de călătorie). Datorită mecanismului său de acțiune, EMETIX se poate administra în siguranță și fără reacții adverse și pentru ameliorarea grețurilor din timpul sarcinii. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adulților și femeilor chiar din prima lună de sarcină.

Mai multe detalii despre produse se găsesc pe www.fitermanpharma.ro.

*****

Citiţi cu atenţie prospectul şi informaţiile de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute consultaţi de urgenţă medicul sau farmacistul.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *