Medicover a lansat primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sănătatea ta

Medicover Shop (1)În premieră pentru România, Medicover a lansat primul magazin online dedicat ofertelor speciale pentru sănătatea ta şi pentru un stil de viaţă mai sănătos.

Medicover Shop oferă, pentru început, acces la 25 de pachete la preţuri promoţionale, cu plata online pentru pachetele sau serviciile medicale dorite, cu posibilitatea de a cumpăra serviciile pentru cineva drag sau pentru tine – simplu şi rapid.

După plata online, utilizatorul primeşte direct pe e-mail confirmarea plăţii şi este contactat în maxim 24 de ore pentru efectuarea programării. Procesarea plăţilor se face în maximă siguranţă prin partenerul euplătesc.ro.

Recent, Medicover a lansat, tot în premieră pentru sistemul medical privat din România, versiunea mobile a site-ului. Aici se regăsesc toate informaţiile din site-ul medicover.ro: programul medicilor, adresele clinicilor şi spitalului Medicover, serviciile şi preţurile, dar şi informaţii utile care se pot regăsi în articolele medicale scrise chiar de medicii noştri.

În plus, clienţii se pot programa mult mai repede apelând direct numărul de Call Center şi pot fi sunaţi înapoi prin funcţia de „Call Back”.

 

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *