PENNY MARKET deschide trei magazine în aceeași zi, la Botoșani, Arad și Gura Humorului

Penny StorePe 22 decembrie 2014, rețeaua Penny Market ajunge la 163 de unități la nivelul întregii țări, retailerul german deschizând trei magazine în aceeași zi, la Botoșani, Arad și Gura Humorului. Cu această ocazie, cumpărătorii din cele trei orașe vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

Prin deschiderea magazinelor Penny Market Arad (este a patra unitate din oraș, situată pe str. Aurel Vlaicu nr. 206 – 218), Penny Market Botoșani (str. Nicolae Iorga nr. 4) și Penny Market Gura Humorului (b-dul. Bucovinei nr. 46 – 50), retailerul german răspunde pozitiv așteptărilor cumpărătorilor de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale.

În magazinele Penny Market, aceștia găsesc o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. De asemenea, magazinele Penny Market pun la dispoziția cumpărătorilor și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *