Promenada Mall Focşani deschide cinematograful COLOURS la sfârşitul anului

cinema colors mall promenada focsaniResolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare, ce administrează Promenada Mall Focşani, anunţă semnarea contractului cu Cinema COLOURS pentru deschiderea celui mai nou şi modern cinematograf din oraş, ce va avea loc la sfarşitul acestui an.

Cineplexul va avea două săli de proiecţie de film, dintre care una va fi destinată proiecţiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde şi o zonă de restaurante cu cinci operatori, loc de joacă pentru copii, dar şi o sală de jocuri electronice.

“Ne bucurăm că am reuşit să creăm un concept integrat şi să oferim locuitorilor oraşului Focşani o nouă zonă de petrecere a timpului liber. Știm cât de important este să ai opțiuni de calitate în alegerea posibilităților de distracție și suntem siguri că acum o să fim mai aproape de nevoile focșănenilor, care se vor putea bucura începând cu sfârșitul acestui an de cele mai noi producţii cinematografice”, a declarat Ionuţ Dogaru, Director pentru România al societăţii Resolute Lar România.

Noul cinematograf va folosi cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor de spectacole şi al foayerului. Astfel, sălile de cinema vor fi echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară şi sistem de proiecţie MasterImage 3D.

“Ne dorim ca în perioada următoare să ne consolidăm poziţia pe piaţa din România, iar primul pas în strategia de dezvoltare o reprezintă deschiderea celui de-al treilea cineplex din reţeaua COLOURS, în Promenada Mall Focşani. Suntem convinşi că locuitorii din Focşani vor primi cu bucurie vestea deschiderii unui cinematograf modern, ce beneficiază de cele mai bune tehnologii și de cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor”, a declarat Alexandru Melinte din partea VH Electronic – Pro Solutions, investititorul Cinema COLOURS.

Cinema COLOURS, reţeaua naţională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare şi, totodată, noul chiriaş Promenada Mall Focșani, are în momentul de faţă locaţii în oraşele Craiova şi Alba Iulia, cel de-al treilea cineplex urmând a fi deschis la sfârşitul acestui an. Obiectivul Cinema COLOURS pentru 2015 este inaugurarea de cineplexuri în încă șase oraşe cu o populaţie de peste 50.000 locuitori şi un oraş cu 350.000 locuitori.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *