TopLine a lansat site-ul propriu, precum și cel mai nou brand de accesorii pentru păr

topline romania gazeta de stiriIeri, 14 mai, a avut loc lansarea oficială a site-ului TopLineShop.ro, ocazie cu care compania Top Line lansează și cel mai nou brand de accesorii pentru păr din România, Wet Brush.

Evenimentul a avut loc în magazinul Top Line din București. Printre invitați s-au numărat și nume cunoscute din viața mondenă, artiști, presă scrisă și online: Dana Săvuică, Valentina Pelinel, Speak, Feli, Peter Pop, Mihai Gainușă & Cătălin Dezbracatu, Anca Serea, Diana Bart, Iulia Albu, Julia Jianu și Florentina Opriș.

Site-ul TopLineShop.ro oferă o gamă largă de produse cosmetice și accesorii clienților săi, atât profesionale pentru salon, cât și în variante retail. Cumpărătorii se pot înscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar și un cont personal. Scopul shop-ului este de a promova atât produsele, cât si saloanele partenere Top Line, și să faciliteze accesul consumatorilor către serviciile și produsele profesionale.

La orice achiziție de pe site-ul toplineshop.ro, cumpărătorii primesc un voucher de 10% discount în saloanele partenere Top Line. Pe site se va regăsi în curând și lista completă a saloanelor partenere.

Printre brandurile regăsite pe site-ul TopLineShop.ro: Academie, Alessandro, American Crew, Anesi, Ardel, Babor, CND, Depilev, GHD, Goldwell, Guinot, Joico, Mary Cohr, Moroccanoil, Parlux, OPI, Sibel, Tanita, Tigi si Vitelity’s. Toate produsele se găsesc și în saloanele partenere Lop Line.

Brandul Wet Brush sub sloganul “Cea mai bună perie pentru descurcat părul”, este nr 1 în America și oferă o varietate largă de opțiuni: de la perii pentru strălucire, descurcat, pentru copii și bebeluți, până la accesorii de curățat peria, pulverizatoare și piepteni, toate regăsindu-se în culori surprinzătoare, cool și atractive.

Inovația Wet Brush, care a făcut înconjurul lumii, este Selfie Brush, prima perie paddle care este carcasă pentru smartphone și ajută utilizatoarele din toata lumea să facă selfi-uri mai bune.

Shop-ul online Top Line oferă, pe lângă gama largă de branduri profesionale, informații complete despre produse, materiale educative (video, testimoniale, tips & tricks), dar și sfaturile profesioniștilor care lucrează constant cu acestea.

Author: redactiags

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *